ⓑⓘⓩⓘⓜ ⓕⓞⓡⓤⓜⓤⓜⓤⓩ
ⓑⓘⓩⓘⓜ ⓕⓞⓡⓤⓜⓤⓜⓤⓩ
ⓑⓘⓩⓘⓜ ⓕⓞⓡⓤⓜⓤⓜⓤⓩ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ⓑⓘⓩⓘⓜ ⓕⓞⓡⓤⓜⓤⓜⓤⓩ

вιzιм ƒσяυмυмυz (:

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bazen Kendimize Bakmalıyız...

2 posters
YazarMesaj
Çerkes KIZI
Administrator
Administrator
Çerkes KIZI

Bazen Kendimize Bakmalıyız... Empty
MesajKonu: Bazen Kendimize Bakmalıyız...   Bazen Kendimize Bakmalıyız... EmptySalı Eyl. 15, 2009 5:35 pm

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen öylesine başına buyruk ve asiydiki.her istediğini zorla yaptırmayı başarıyordu.aslında suçlu o değildi.ailesi hoşgörüyle ilgisizliği birbirinden ayıramayan,"aman bize yansıtmasında ne yaparsa yapsın"tutumundaydı.dilediği gibi yaşıyordu.çünkü hayat onundu ama onunda yaşamanın ne olduğu hakkında hiç bi bilgisi yoktu.aşık oluyordu,kendine aşık ediyordu.okula arasıra değişiklik olsun diye uğruyordu.ailesi zamanla bu durumdan rahatsız olmaya başlamışlardı nihayet.ama anlam veremiyolardı.yediriyorlardı,içiriyorlardı,giydiriyorlardı,bi dediği iki olmuyordu.peki bu kız allahtan ne istiyordu.aslında o da sıkılmıştı yaşadığı hayattan.bi girdapta gibiydi.bişeyler oluyodu ama herşey,hep aynıydı.sırf ailesinin ilgisizliğine karşı başlattığı bu protesto yaşam artık onu yoruyordu.yorulduğu gibi çevresindende istemediği davranışlarla karşılaşıordu.16 yı bitirmesine az kalmaştı.bi gün kendisini odasına kapattı ve düşünmeye başladı.yaptıklarının aksine,kullanmadığı müthiş bi zekaya sahipti.düşündü.düşündü.ve kararını verdi."ne yapıyorum ya ben"dedi.başkalarını üzmek adına bu yaptıklarım ne?ben nasıl bir insanım.bu kadar zayıfmıyım ki,hayatımı başkalarınınkine endeksliyorum.kimseyi üzmek veya mutlu etmek umurumda değil.BU HAYAT SADECE BANA AİT VE BENİM SADECE BİR TEK ŞANSIM VAR.BİR İKİNCİSİ YOK BUNUN.sonrası ise ailesine hiç davranmadığı kadar tatlı,sevecen ve YAKIN davrandı.bi süre sonra istediği hayata kavuştu ve onu gerçekten,koşulsuz,ilgiyle seven ve benimseyen ailesini yeniden kurmuştu bile...şidi herkes mutluydu.mutlu olmak aslında çok kolaydı.unutma..aynaya nasıl bakarsan aynısını görürsün.....
ezzqii
Süper Moderatör
Süper Moderatör
ezzqii

MesajKonu: Geri: Bazen Kendimize Bakmalıyız...   Bazen Kendimize Bakmalıyız... EmptySalı Eyl. 15, 2009 10:38 pm

İlk önce bizlerle bu yazını paylaştığın için teşekkür ederim.

Gerçekten önemli konuya/konulara değinmişsin, gelişme bölümünü biraz daha uzun tutup daha fazla açıklasaydın olayları,daha da yazını güzel kılabilirdin; fakat yine de güzel olmuş ellerine sağlık.

Ayrıca sonuç bölümündeki son cümleye de değinmeden yorumumu tamamlamayacağım.:)gerçekten güzel bitirmişsin.;)

Aynaya nasıl bakarsan aynısını görürsün...
Çerkes KIZI
Administrator
Administrator
Çerkes KIZI

MesajKonu: Geri: Bazen Kendimize Bakmalıyız...   Bazen Kendimize Bakmalıyız... EmptySalı Eyl. 15, 2009 10:45 pm

Canım yorumların için teşekkürler.. Evet sonu gerçekten güzel bitirilmiş.. Hikaye bana ait değil
ezzqii
Süper Moderatör
Süper Moderatör
ezzqii

MesajKonu: Geri: Bazen Kendimize Bakmalıyız...   Bazen Kendimize Bakmalıyız... EmptySalı Eyl. 15, 2009 11:15 pm

Hım..sen yazdın sandım; ama kaynak belirtsen daha iyi olacakmış neyse paylaştığın için tekrardan teşekkürler

Kaynak bir arkadaş diyelim Televizyon adlı metin kendimden ama

Bazen Kendimize Bakmalıyız...
1 sayfadaki 1 sayfası