ⓑⓘⓩⓘⓜ ⓕⓞⓡⓤⓜⓤⓜⓤⓩ
ⓑⓘⓩⓘⓜ ⓕⓞⓡⓤⓜⓤⓜⓤⓩ
ⓑⓘⓩⓘⓜ ⓕⓞⓡⓤⓜⓤⓜⓤⓩ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ⓑⓘⓩⓘⓜ ⓕⓞⓡⓤⓜⓤⓜⓤⓩ

вιzιм ƒσяυмυмυz (:

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İlk 3 Film....

YazarMesaj
Çerkes KIZI
Administrator
Administrator
Çerkes KIZI

İlk 3 Film.... Empty
MesajKonu: İlk 3 Film....   İlk 3 Film.... EmptySalı Eyl. 15, 2009 4:33 am

Bu zamana kadar izlediğiniz ve sizi en çok etkileyen ilk 3 film hangileri?

En son Çerkes KIZI tarafından Salı Eyl. 15, 2009 10:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Çerkes KIZI
Administrator
Administrator
Çerkes KIZI

İlk 3 Film.... Empty
MesajKonu: Geri: İlk 3 Film....   İlk 3 Film.... EmptySalı Eyl. 15, 2009 4:42 am

Aslında bu zamana kadar bir çok film izledim aralarında seçim yapmak zor olsa da;

1. Dejavu
2.Ben Efsaneyim
3.Notebook

Ve daha bir sürü etkilendiğim beğendiğim film... İnsan aslında film izlerken ondan ne beklediğini düşünerek ve film hakkında bir düşüncesi olarak izlemeli filmi.. Sadece eğlence amaçlı olmamalı dersler çıkarmalı kendi hayatına da koymalı... Tabiki eğlencede var işin içinde ama bunu dengede tutmak önemli olan diye düşünüyorum... Eğer ilk 3'üm değişmesse ilerleyen zamanlarda şimdilik bunlar... İzlemeyenler varsa bu filmleri tavsiye ederim ama yaş sınırları olduğunu belirteyim... Sizlerinde İlk 3'lerini merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim....

İlk 3 Film....
1 sayfadaki 1 sayfası