ezzqii Süper Moderatör
| Konu: Emre Aydın-Kalan Sağlar Senin Olsun Cuma Eyl. 18, 2009 8:06 pm | |
| Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynı anda susunca , aynı anda konuştuk Duymazdan geldiysek bile Kabul ettim hata bende , ben gördüm önce Öldün zaten kaç gün önce
Tamam yeter yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ...
Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa
Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa
Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynalarla avunma , göstermezler içini Hiç çekinme tanı kendini Tek kişilik eşyalar , küçük küçük bavullar Hikayenden arda kalan
Tamam yeter yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ...
Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa
Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa | |
|
Çerkes KIZI Administrator
| Konu: Geri: Emre Aydın-Kalan Sağlar Senin Olsun C.tesi Eyl. 19, 2009 3:01 pm | |
| İlk çıkış parçalarını severek dinliyordum da sonradan pek dinlememeye başladım onunda pek kalmadı eski popülerliği.. sağol canım... | |
|
ezzqii Süper Moderatör
| Konu: Geri: Emre Aydın-Kalan Sağlar Senin Olsun C.tesi Eyl. 19, 2009 3:55 pm | |
| Rica ederim, bence emre aydın her zaman popüler ve şarkıları da süper. ((: | |
|
Çerkes KIZI Administrator
| Konu: Geri: Emre Aydın-Kalan Sağlar Senin Olsun C.tesi Eyl. 19, 2009 5:15 pm | |
| - ezzqii demiş ki:
- Rica ederim, bence emre aydın her zaman popüler ve şarkıları da süper. ((:
Şarkıları güzelde.. yani eskisi kadar her yerde göremiyorum manasında dedim...popüler değil diye... | |
|
ezzqii Süper Moderatör
| Konu: Geri: Emre Aydın-Kalan Sağlar Senin Olsun C.tesi Eyl. 19, 2009 5:18 pm | |
| | |
|